Peste 150 de angajați ai Polaris M Holding curăță manual zăpada în zonele cu afluență crescută de persoane din Constanța

Peste 150 de angajați ai Polaris M Holding Constanța curăță manual zăpada în oraș. FOTO Polaris

Datorită avertizărilor meteorologice, de temperaturi scăzute si ninsori, comandamentul de iarnă din cadrul Polaris M Holding a fost activat încă de marți seară, iar începând cu ora 02.00, utilajele de deszăpezire au fost scoase pe străzile din municipiul Constanța pentru îndepărtarea zăpezii și combaterea poleiului.

Potrivit reprezentanților societății, sărărițele au început să împrăștie material antiderapant pentru a combate poleiul de pe poduri, străzi și bulevarde, iar cele 22 de autospeciale cu lamă intervin unde s-a depus deja un strat de zăpada.

Aproximativ 150 de angajați curăță manual zăpada din stațiile de autobuz, pasaje si scările de acces către intrările în unitățile sanitare.

Stocurile de material antiderapant și combustibil sunt asigurate din timp pentru sezonul 2020 – 2021. Astfel, sunt pregătite 13.000 de tone de material antiderapant și 40.000 de tone de combustibil. Cantitățile de material antiderapant si combustibil se pot suplimenta în funcție de condițiile meteorologice, astfel încât activitatea sa se desfășoare în condiții optime.

La momentul transmiterii acestei informări se circulă în condiții normale de iarnă, fără ca traficul rutier și pietonal să fie afectat, iar întreaga activitate de deszăpezire este monitorizată permanent pentru gestionarea operativă a eventualelor urgențe cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

Polaris M Holding și Primăria Constanța recomandă utilizarea cu precădere a mijloacelor de transport în comun și evitarea utilizării automobilelor personale în această perioada. De asemenea, în perioadele cu ninsori abundente, deținătorii de autoturisme sunt rugați să nu-și parcheze autoturismele la marginea drumului, astfel încât să nu îngreuneze accesul utilajelor de deszăpezire, pluguit și combatere a poleiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*