VIDEO Pieton inconștient lovit grav de o mașină al cărei șofer a fugit

politie, serviciul rutier
Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, fiind efectuate măsurători și ridicate probe de la fața locului

Un grav accident rutier cu fugă de la locul faptei a fost înregistrat sâmbătă în jurul prânzului în municipiul Constanța, pe strada Soveja. Un pieton a fost luat în plin de o mașină, iar apoi șoferul și-a continuat cursa nebună.

Accidentul s-a produs la ora 12.40, pe strada Soveja, în dreptul blocului cu numărul 27. Din imaginile unor camere de supraveghere se vede cum o persoană încearcă să traverseze strada prin loc nepermis și în fugă. După ce a trecut de axul drumului a fost luat în plin de un autoturism BMW cu numere de Constanța care venea cu viteză din partea sa dreaptă. A fost luat pe capotă și aruncat după câțiva metri, în urma unei eschive de ultim moment a șoferului, care a intrat și pe contrasens sperând că nu va lovi pietonul. După accident, șoferul și-a continuat cursa și a dispărut de la locul faptei. Polițiștii au pornit în căutarea lui, mai ales că mașina și numărul de înmatriculare apar pe înregistrările unor camere video.

Pietonul, un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, fiind internat în stare de comă, cu traumatism cranian și toracic în Secția Terapie Intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*