VIDEO Pieton inconștient lovit grav de o mașină al cărei șofer a fugit

politie, serviciul rutier
Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, fiind efectuate măsurători și ridicate probe de la fața locului

Un grav accident rutier cu fugă de la locul faptei a fost înregistrat sâmbătă în jurul prânzului în municipiul Constanța, pe strada Soveja. Un pieton a fost luat în plin de o mașină, iar apoi șoferul și-a continuat cursa nebună.

Accidentul s-a produs la ora 12.40, pe strada Soveja, în dreptul blocului cu numărul 27. Din imaginile unor camere de supraveghere se vede cum o persoană încearcă să traverseze strada prin loc nepermis și în fugă. După ce a trecut de axul drumului a fost luat în plin de un autoturism BMW cu numere de Constanța care venea cu viteză din partea sa dreaptă. A fost luat pe capotă și aruncat după câțiva metri, în urma unei eschive de ultim moment a șoferului, care a intrat și pe contrasens sperând că nu va lovi pietonul. După accident, șoferul și-a continuat cursa și a dispărut de la locul faptei. Polițiștii au pornit în căutarea lui, mai ales că mașina și numărul de înmatriculare apar pe înregistrările unor camere video.

Pietonul, un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, fiind internat în stare de comă, cu traumatism cranian și toracic în Secția Terapie Intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*