Un camion ce aproviziona cu marfă magazinul Decathlon din Constanța a fost jefuit

Clienții Decathlon Constanța mai au de așteptat până își primesc produsele comandate. FOTO: Facebook/Decathlon Constanța

Un camion cu produse pentru magazinul Decathlon din Constanța a fost jefuit în mers. Potrivit unor informații, din cele 9.000 de produse care urmau sa ajungă la magazinul din Constanța au mai ajuns aproximativ 4.000

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că în data de 21 martie, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați de un șofer de camion în vârstă de 27 de ani despre comiterea unei infracțiuni. Potrivit acestuia, în noaptea de 20 martie, persoane necunoscute ar fi forțat ușa semiremorcii ansamblului auto, în timp ce s-a deplasat pe ruta București-Movilița. Marfa transportată era formată din articole sportive și îmbrăcăminte, iar conducătorul auto nu a putut preciza dacă i-au fost sustrase bunuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*