VIDEO Persoane încarcerate în urma unui accident pe drumul Constanța – Tulcea

Accident cu descarcerare
Accident cu descarcerare

Accident grav pe drumul național 22 Constanța – Tulcea. Doi pensionari, soț și soție au rămas încarcerați în mașina lor după ce au lovit un TIR. Incidentul a avut loc în zona localității Sibioara, la puțin timp după ora 13.00 a zilei de vineri, 10 iunie.

Echipajele SMURD, polițiști și o mașină de pompieri de la ISU Dobrogea au intervenit la locul accidentului. Medicii l-au găsit pe șofer prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Atât el cât și soția sa au fost scoși de acolo și transportați la Spitalul de Urgență Constanța.

UPDATE: Iată raportul oficial al Poliției Rutiere

La data de 10.06.2016, în jurul orelor 13:20, P.N. (bărbat de 68 ani din Bucureşti) a condus autoturismul marca Audi Q7 pe DN 22 dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând în zona km. 277, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă fată de ansamblul de vehicule compus din autotractorul marca Mercedes Axor şi semiremorca marca Schmitz SPR, conduse de L.C.D. (bărbat de 45 ani din Medgidia), ce rula în faţa sa , iar când conducătorul acestuia a frânat , au intrat în coliziune faţă spate cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P.N. şi pasagerei de pe locul din dreapta faţă din auto B-100-ASC, P.S. (femeie de 68 ani din Bucureşti).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*