Jandarmii constănțeni au depistat un grup de tineri care se pregăteau să se drogheze

Jandarmii i-au prins pe suspecți cu marfa asupra lor. FOTO GJM Tomis

Jandarmii constănţeni au surprins șase persoane care aveau asupra lor 17 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, un grinder metalic și 16 bucăţi de hârtie împăturită care conţin în interior fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.

În perioada 19-22 octombrie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea Casei de Cultură și Pod Butelii, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 18-35 ani, care îşi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, în buzunarele pantalonilor şi gecilor, jandarmii au mai găsit 17 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, un grinder metalic și 16 bucăţi de hârtie împăturită, cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.

Grinderul, bucățile de hârtie și pliculețele cu fragmente vegetale găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*