VIDEO Pericol pe Autostrada A2. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită

Restricții de circulație pe Autostradă. FOTO Cătălin SCHIPOR

Intensificările vântului au cauzat smulgerea unor panouri antiorbire de pe parapetul median al Autostrăzii A2 pe sensul București- Constanța, între Drajna-Fetești și  proiectarea lor pe carosabil. 

Echipele D.R.D.P. Constanța intervin pentru degajarea carosabilului și desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

“Vă  rugăm să conduceți cu atenție și să adaptați viteza în mod corespunzator, având în vedere avertizarea în vigoare a meterologilor – Cod Galben de vânt”, au transmis reprezentanții DRDP Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*