VIDEO Percheziții în Mangalia la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive

Percheziții în Mangalia. FOTO Poliția Română

Polițiștii și procurorii efectuează mai multe percheziții în Mangalia la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – septembrie 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul altor trei persoane bănuite, peste 130 de doze, ce conțineau substanțe psihoactive.

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*