Primăria Medgidia organizează spectacolul „Ani de cântat”

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada” Constanța, organizează sâmbătă, 22 iunie 2024, la ora 11:00, în sala de spectacole a Cercului Militar, spectacolul „Ani de cântat”.

Manifestarea artistică este susținută de elevii clasei de canto aparținând Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, sub îndrumarea instructorului de canto Mititelu Daniel.

Invitați de seamă vor fi prezenți!

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*