VIDEO Pe raza județului Constanța nu sunt drumuri blocate și se circulă în condiții de iarnă

Pe raza județului Constanța nu sunt drumuri blocate și se circulă în condiții de iarnă. FOTO CJ Constanța

Având în vedere situația meteorologică din județul Constanța a fost constituit Comandamentul de Iarnă care coordonează activitatea angajaților din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța.

Pentru soluționarea cu celeritate a eventualelor situații cauzate de căderile de zăpadă, viscol sau polei, reprezentanții CJC se află în permanentă legătură cu Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța – administratorul drumurilor județene din Constanța, precum și cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța.

Potrivit reprezentanților Comandamentului de Iarnă, marți, 1 decembrie, la ora 15.00, se circula cu greutate și se acționează cu utilaje pe următoarele sectoare de drumuri:

  • DJ391A Băneasa – Dobromir – Șipote – Deleni;
  • DJ224 Crucea – Băltăgești;
  • DJ 391 Albești – Cotul Văii – Negru Vodă – Cerchezu;
  • DJ391 Mereni – Osmancea;
  • DJ222 Peștera – Pietreni;
  • DJ226 Corbu – Săcele.

„Facem apel la înțelegerea cetățenilor județului Constanța să limiteze deplasările inutile, dar dacă este imperios necesar, aceștia să consulte starea drumurilor și să aibă mașinile echipate pentru condiții de iarnă”, au transmis sursele citate.

Astfel, aceștia pun la dispoziția celor interesați, pentru orice informație sau pentru a semnala orice problemă apărută, următoarele numere de tel:

  • Dispecerat central RAJDP: 0735008802, 0241693527, 0241693523
  • Consiliul Județean Constanța: 0241488404

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*