Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Ovidiu, iar unul dintre ele s-a răsturnat

Trei autoturisme, implicate într-un accident rutier la ieşirea din Ovidiu. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de miercuri, 25 ianuarie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut la ieşirea din localitatea Ovidiu și în care au fost implicate trei autoturisme. Una dintre mașini s-a răsturnat, dar toate cele șase persoane implicate în incident au refuzat transportul la spital.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD şi o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță.

„La locul accidentului au fost găsite șase persoane, conștiente, cooperante, care au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*