VIDEO Palatul Arhiepiscopal din Constanța, cuprins de flăcări

Palatul Arhiepiscopal din Constanța, cuprins de flăcări. FOTO: ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină după ce un incendiu puternic a izbucnit în seara zilei de sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 22.00, la mansarda Palatului Episcopal din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pentru stingerea focului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autoscări, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, în total fiind implicaţi peste 60 de pompieri. De asemenea, în sprijinul acestora la fața locului a ajuns și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean.

Mansarda are o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, fiind în totalitate cuprinsă de flăcări.

Intervenția pompierilor este și la această oră în dinamică.

În momentul izbucnirii incendiului, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, se afla în Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, unde oficia Acatistul Învierii Domnului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*