FOTO Incendiu de proporții la o fabrică de pâine din localitatea Satu Nou

Incendiu de proporții la o fabrică de pâine din localitatea Satu Nou

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de luni, 20 septembrie, în localitatea Satu Nou, pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese o fabrică de pâine. La momentul izbucnirii focului fabrica nu avea program de lucru și nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incendiul a izbucnit la o hală – fabrică de pâine de pe strada Atelierelor din Satu Nou, comuna Mircea Vodă. La fața locului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere, două autoscări, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, cu un total de 45 de pompieri. Dintre acești, o autospecială de stingere cu cinci subofițeri au sosit în sprijin de la ISU Ialomița.

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.400 de metri pătrați, iar la momentul izbucnirii acestuia, fabrica nu avea program de lucru. Din fericire, nu există victime”, au declarat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Echipajele de intervenție de la fața locului au reușit limitarea și stingerea incendiului, fără pericol de extindere la locuințele din apropiere. Pompierii au reușit să stingă focul în jurul orei 02.40, dar focul a distrus brutăria în proporție de aproximativ 80 la sută. Reprezentanții ISU „Dobrogea” indică trăznetul drept cauza probabilă a declanșării incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*