FOTO VIDEO Chindie mare pe bulevardul I.C. Brătianu, stricată de Poliția Locală Constanța

Petrecerea s-a mutat din curte pe trotuar și pe bulevard. FOTO DGPL Constanța

O petrecere a unei familii care locuiește pe bulevardul IC Brătianu din Constanța a escaladat gardurile curții și a ajuns pe trotuar, cu tot cu mese, scaune și grătar. Dar pentru că aceste practici contravin prevederilor legale în vigoare, polițiștii locali s-au deplasat și ei la petrecere și cu un „cadou“ de 1.000 de lei i-au convins să își restrângă petrecerea în curte.

În cursul zilei de duminică 29 iulie, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au fost sesizați pe numărul de dispecerat al instituției cu privire la faptul ca pe bulevardul I. C Bratianu din municipiul Constanta este în desfășurare o reuniune la care participau numeroase persoane care făceau grătar, tulburau liniștea locuitorilor din zona și îngreunau traficul rutier.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale Constanța care l-au amendat pe proprietarul imobilului cu o amendă în valoare totală de 1.000 de lei, în conformitate cu Legea 54/2012 a picnicului, oamenii legii rămânând în zonă până când zona afectata a fost eliberată și s-a restabilit ordinea publica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*