FOTO VIDEO Doi morți și un rănit, într-un grav accident rutier petrecut pe DN 39, la intrare în Mangalia

Doi morți și un rănit, într-un grav accident rutier petrecut pe DN 39, la intrare în Mangalia

Două persoane au murit, iar o a treia a fost rănită grav, într-un accident rutier petrecut, marți, 23 martie, pe DN 39, la intrare în Mangalia. Traficul rutier este întrerupt pe DN 39, fiind deviat pe DN 39D, DN 39C și DN 39B, pe raza stațiunilor Jupiter, Neptun și Olimp.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc pe DN 39 Mangalia – Constanța, la intrare în localitatea Mangalia, fiind vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

La fața locului au fost alocate două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD B, elicopterul SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani. Tânărul a suferit traumatism toracic și de membru inferior și a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Traficul rutier este întrerupt pe DN 39, fiind deviat pe DN 39D, DN 39C și DN 39B, pe raza stațiunilor Jupiter, Neptun și Olimp. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*