Femeie găsită moartă într-un apartament din Constanța după ce în locuință a fost semnalat un incendiu

Femeie găsită moartă într-un apartament din Constanța după ce în locuință a fost semnalat un incendiu. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică, 21 noiembrie, pentru a lichida un incendiu semnalat într-un apartament dintr-un bloc situat de pe strada Soveja, nr. 62, din municipiul Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o mașină de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Ambulanța Constanța.

„În interiorul apartamentului a ars gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, iar într-o altă încăpere a fost găsită o femeie decedată, care prezenta rigiditate cadaverică, fără arsuri pe trup”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Cazul a fost preluat de polițiștii constănțeni, care au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*