Nou-născut “pierdut” în hazna de mama sa la Nicolae Bălcescu. Gravida nu a spus părinților că urma să nască

Haznaua de unde a fost scos copilul. FOTO Captură Video
Haznaua de unde a fost scos copilul. FOTO Captură Video

Un caz mai puțin obișnuit a fost semnalat în dimineața zilei de miercuri, 17 ianuarie, în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu.

Un apel primit la 112 anunța faptul că un nou-născut a fost “scăpat” de mama sa în hazna. Inițial, mămica de 21 ani a spus că s-a dus la WC și a născut din greșeală, dar familia o contrazice.

Incidentul a avut loc pe strada Florilor 74 din Nicolae Bălcescu. Apelul a venit la ora 11.09, dar din fericire, până la sosirea echipelor de intervenție, familia a reușit să scoată bebelușul din hazna.

Oamenii au povestit că mămica nu a spus părinților că este gravidă. În această dimineață, ea s-a plâns familiei că o doare spatele, s-a dus la toaletă și a născut. Cumnatul femeii a auzit un scâncet în hazna și a mers să vadă ce s-a întâmplat.

Omul era convins că e un pui de câine, dar a fost surprins să găsească un copil. Familia fetei a sunat la 112 și a reușit între timp să scoată bebelușul din hazna. Cu ajutorul medicilor de la dispeceratul Serviciului de Ambulanță Constanța, ei au avut grijă ca starea nou-născutului să nu se înrăutățească în urma hipotermiei.

Un elicopter SMURD a transportat băiețelul la Spitalul de Urgență Constanța. Gabriela Daraban, mămica inconștientă este cercetată acum de Poliție.

UPDATE ora 16.40: Bebelușul adus astăzi la Spitalul Clinic Judetean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța cu elicopterul SMURD, este internat la Terapie Intensivă Nou Născuți. Starea acestuia este critică, dar stabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*