FOTO Tren încărcat cu cocs, deraiat în județul Constanța. Magistrala feroviară a fost blocată

Tren deraiat între Lumina și Ovidiu. FOTO SRPT - TN Năvodari
Tren deraiat între Lumina și Ovidiu. FOTO SRPT - TN Năvodari

O garnitură a operatorului Tehnotrans Ploiești a deraiat sâmbătă, 20 aprilie, pe calea ferată care face legătura între localiățile constănțene Lumina și Ovidiu.

Polițiștii de la Serviciul Transporturi Năvodari spun că trenul era încărcat cu cocs-petrol. Incidentul a avut loc la kilometrul 16 al căii ferate, atunci când vagonul 4 din fața locomotivei a deraiat. Circulația a fost blocată pe magistrala feroviară, iar traficul a fost deviat pe relația Midia – Năvodari – Dorobanțu.

Reprezentanții CFR spun că trenul privat de marfă circula între stațiile Năvodari și Constanța Mărfuri. Acest interval de stații face parte din linia neinteroperabilă administrată de gestionarul privat GFR.

“Menționez că pe secția respectivă nu circulă trenuri de călători nici de stat, nici private. Trenul de marfă asigura un transport de cocs”, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*