VIDEO Mihai Tararache ridică problema școlilor constănțene fără autorizații PSI: “Cu focul nu te joci decât o singură dată și ai o tragedie”

Mihai Tararache
Mihai Tararache

Deputatul liberal Mihai Tararache vine astăzi cu o problemă spinoasă. Doar o mică parte din școlile constănțene au autorizații PSI. Mai grav este că elevii nu au noțiuni legate de modul de a acționa în caz de incendiu.

Mihai Tararache spune că a acceptat să discute un astfel de subiect fierbinte și pentru că el candidează în cursa internă a PNL Constanța pentru desemnarea liberalului care va participa la cursa pentru primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*