TELVERDE pentru incidentele legate de siguranța navigației din România

Sediul Autorității Navale Române (ANR). FOTO Adrian Boioglu
Sediul Autorității Navale Române (ANR). FOTO Adrian Boioglu

Autoritatea Navală Română (ANR) lansează un număr de telefon gratuit pentru cei care vor să anunțe eventualele incidente de pe mare sau Dunăre.

0800 500 100 este numărul care poate fi apelat din orice rețea fixă sau mobilă 24 ore din 24. Reprezentanții ANR spun că problemele legate de siguranță vor fi tratate prioritar.

“Astfel, în urma formării numărului, persoana fizică este îndrumată pe două componente: semnalarea aspectelor legate de siguranța navigației și semnalarea aspectelor legate de alte domenii de activitate gestionate de Autoritatea Navală.

La preluarea apelului, persoanele vor furniza datele proprii de identificare, respectiv: nume, prenume, adresa de domiciliu, număr de telefon şi e-mail”, au menționat reprezentanții ANR.

După primirea semnalului sonor apelantul are la dispoziție 3 minute pentru formularea mesajului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*