VIDEO Mesajul dr. Adrian Bîlbă de sărbători: “Un an nou mai aproape de animale, cu mai multă responsabilitate față de acestea”

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Curtea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se va umple din nou de sărbători. Vizitatorii vor putea să vadă show-ul de la Planetariu, să admire joaca delfinilor Ni-Ni și Chen-Chen, să vadă păsările exotice sau animalele săbatice de la Microrezervație.

Vremea bună care se anunță (de Crăciun la Constanța sunt 12 grade Celsius) este un motiv în plus să ieși din casă. Programul CMSN este următorul:

  • În ziua de 25 decembrie 2015 va fi închis pentru public
  • În ziua de 26 decembrie 2015 va fi deschis
  • În ziua de 01 ianuarie 2016 va fi închis
  • În ziua de 02 ianuarie 2016 va fi deschis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*