Polițiștii constănțeni au aplicat amenzi de 640.000 de lei, în perioada 11 – 15 august

FOTO IPJ Constanța

În perioada 11-15 august a.c., polițiștii constănțeni au fost la datorie, pentru a asigura climatul de ordine și siguranță publică și a preveni producerea oricăror fapte antisociale, în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române.

Astfel, în această perioadă, polițiștii au intervenit la aproximativ 750 de apeluri sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au constatat peste 1.100 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 640.000 de lei.

Totodată, pentru abaterile constatate la regimul circulației rutiere, au fost reținute, în vederea suspendării, 84 de permise de conducere și au fost retrase 40 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 36 de infracțiuni în flagrant delict.

În această perioadă, polițiștii au desfășurat peste 100 de acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică în județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*