VIDEO Mesajul Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie cu ocazia sărbătorilor de iarnă și programul acestuia

Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel
Piesa de teatru va avea loc la situl arheologic de lângă Catedrala Arhiepiscopala Sf. ap. Petru și Pavel

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ahiepiscopul Tomislui, ÎPS Teodosie a vorbit despre însemnătatea acestei sărbători și a transmis un mesaj tuturor credincioșilor. În această perioadă, ÎPS Teodosie va oficia mai multe slujbe religioase.

Sâmbătă, 22 decembrie, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989 pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român, după cum urmează:

  • de la ora 11.00, la Troița Martirilor Revoluției din decembrie 1989 de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța;
  • de la ora 13.00, la Eroii Revoluției din Cimitirul Central Constanța.

Duminică, luni și marți, ierarhul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, după următorul program:

  • 23 decembrie, începând cu ora 8.45;
  • 24 decembrie, Ajunul Crăciunului, începând cu ora 8.00;
  • 25 decembrie, praznicul Nașterii Domnului, începând cu ora 8.45. La sfârșitul Sfintei Liturghii, membrii Coralei bărbătești „Armonia” vor interpreta colinde.

Iată mesajul ÎPS Teodosie cu ocazia sărbătorilor de iarnă:

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*