Primăria Constanța a luat decizia închiderii parcării etajate de la Spitalul Județean pentru reparații

Parcarea etajată din zona Spitalului Județean Constanța. FOTO Primăria Constanța

„Parcarea Verde“ din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ap. Andrei“ Constanța va fi închisă în perioada 7 – 10 mai.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va efectua lucrări de reparații și întreținere a suprafeței de parcare prin refacerea părții carosabile și a marcajelor rutiere. În același timp se va verifica instalația electrică a parcării și se vor curăța rigolele și scurgerile aferente.

„În acest sens, rugăm posesorii de autovehicule parcate în incintă să elibereze locurile ocupate înainte de începerea lucrărilor“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*