Primăria Hârșova îi anunță pe fermieri că cererile pentru accesarea fondurilor europene și naționale se depun online

Primăria Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Hârșova îi anunță pe fermieri că cererile necesare accesării fondurilor europene și naționale se vor primi online, date fiind condițiile actuale create de pandemia COVID-19.

Printre măsurile luate de primăria Hârșova în contextul pandemiei, în vederea reducerii expunerii la acest virus, se numără și cele pentru fermieri. Astfel, existând necesitatea continuării măsurilor de sprijin a fermierilor în scopul accesării fondurilor europene și naționale destinate agriculturii aceștia:

  • pot descărca cererea prin care terenul agricol se află la dispoziția lor se regăsește pe site-ul primăriei și la registratură;
  • cererea completată, împreună cu documentele justificative – copie CI, chitanță – taxă timbru 5 lei, acte doveditoare ale modului de folosire a terenului agricol și culturile se transmit la primăria orașului Hârșova prin mijloace electronice disponibile:
    • registru-agricol@primaria-harsova.ro

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0241.870.300, interior 131

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*