VIDEO Mașina unui pescar din Brașov a cazut în canalul cu apă caldă de la Seimenii Mici

Poliția a fost solicitată la fața locului. FOTO Facebook/Ticu Cireasa

Un pescar brașovean venit la pescuit în județul Constanța pe maluri dunarene, trebuie să găsească o soluție pentru a se întoarce acasă după ce mașina sa a intrat la apă, la propriu.

În dimineața de 28 ianuarie, brașoveanul a mers pe malul canalului cu apa caldă din vecinătatea localității Seimenii Mici, la pescuit. După ce și-a scos sculele de pescuit din mașină a coborât pe malul apei, dar a uitat să bage mașina în viteză și să tragă frana de mână. Drept urmare, mașina a luat-o la vale pe malul abrupt și a ajuns in mijlocul canalului, fiind luată de apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*