Festivalul S.U.I.T.A. destinat copiilor cu autism/ADHD a ajuns la a doua ediție

Festivalul SUITA a avut prima ediție în vara anului 2016

Asociația Autism Cezar Nicolae S.U.I.T.A. este cea care organizează în data de 20 august, pe plaja din Năvodari, cea de-a doua ediție a Festivalului și se adresează copiilor du autism, ADHD, cu un nivel al motricității dezvoltat corespunzător, împreună cu părinții și prietenii.

Vor fi concursuri, cu probe distractive pe nisip, momente de socializare, dar și un spectacol muzical la care sunt invitați artistul columbian Danny Mazo, Denisa Luncan și solistul formației „Acoustic Dream“, Cristi Munteanu.

„Haideți să petrecem o zi în lumea autismului, să le arătăm că putem fi ca ei. Să ne lăsam purtați de ei să ne arate ce este fericirea adevărată și să trăim ziua de 20 august cu aceiași intensitate cu care trăiesc ei zi de zi“ ne îndeamnă Eleonora Nicolae, președinta Asociației ce poartă numele fiului său, care a pus bazele acestui proiect pentru al ajuta.

Cei care doresc să participe la festival, se pot înscrie pe pagina de facebook.com/suitaconstanta.

Startul distracției se va da în data de 20 august, începând cu ora 16.00 pe plaja Saint Tropez din Năvodari. Înscrierile se fac până pe 15 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*