VIDEO O mașină de poliție, implicată într-un accident rutier la o trecere de pietoni din Constanța

Accidentul a avut loc în fața unei treceri de pietoni. FOTO Captură Video

Un autoturism Dacia Logan din dotarea IPJ Constanța a fost accidentat pe strada Soveja, la trecerea de pietoni de la Primo.

Accidentul a fost surprins de o camera video amplasată pe bordul unei mașini aflate în trafic. Logan-ul cu numere de MAI circula dinspre Pod Butelii și a oprit la trecerea de pietoni din zona Primo pentru a acorda prioritate pietonilor. Șoferul autoturismului din spatele autospecialei a fost luat prim surprindere, fiind probabil neatent la drum. A încercat să evite impactul în ultima clipă și a tras stânga de volan. Tot a atins mașina de poliție și a mers pe două roți, intrând pe contrasens.

Din fericire, pietonii se aflau la distanță, venind din dreapta conducătorului auto, iar din sens opus nu era aproape nici un alt autoturism.

“La data de 8 mai, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din a condus un autoturism pe strada Dezrobiri, dintre strada Eliberării către Baba Novac unde, pe fondul nepăstrării unei distanțe minime de siguranță, a intrat în coliziune față spate cu o autospecială de poliție, care a oprit la marcajul pietonal pentru acordarea de prioritate” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*