VIDEO O mașină de poliție, implicată într-un accident rutier la o trecere de pietoni din Constanța

Accidentul a avut loc în fața unei treceri de pietoni. FOTO Captură Video

Un autoturism Dacia Logan din dotarea IPJ Constanța a fost accidentat pe strada Soveja, la trecerea de pietoni de la Primo.

Accidentul a fost surprins de o camera video amplasată pe bordul unei mașini aflate în trafic. Logan-ul cu numere de MAI circula dinspre Pod Butelii și a oprit la trecerea de pietoni din zona Primo pentru a acorda prioritate pietonilor. Șoferul autoturismului din spatele autospecialei a fost luat prim surprindere, fiind probabil neatent la drum. A încercat să evite impactul în ultima clipă și a tras stânga de volan. Tot a atins mașina de poliție și a mers pe două roți, intrând pe contrasens.

Din fericire, pietonii se aflau la distanță, venind din dreapta conducătorului auto, iar din sens opus nu era aproape nici un alt autoturism.

“La data de 8 mai, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din a condus un autoturism pe strada Dezrobiri, dintre strada Eliberării către Baba Novac unde, pe fondul nepăstrării unei distanțe minime de siguranță, a intrat în coliziune față spate cu o autospecială de poliție, care a oprit la marcajul pietonal pentru acordarea de prioritate” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*