VIDEO Mariana Gâju: „Consilierii locali care au părăsit astăzi sala de ședință în timpul dezbaterii proiectelor și bugetului, au întors spatele întregii comunități”

Ședința ordinară a Consiliului Local Cumpăna din 21 aprilie. FOTO captura video

Primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju, și-a arătat nemulțumirea pe pagina personală de Facebook după ce consilierii locali ai PNL și USR PLUS au părăsit miercuri, 21 aprilie, sala, în timpul ședinței ordinare a Consiliului Local pe luna aprilie.

În postarea sa, Mariana Gâju spune că tensiunile, divergentele, vorbele grele și contrele politice nu-și au locul atunci când este vorba despre binele unei comunități, despre proiecte și dezvoltare, despre viitorul copiilor și nepoților noștri și susține că prin atitudinea revoltătoare și sfidătoare, consilierii locali care au părăsit sala de ședință în timpul dezbaterii proiectelor și bugetului, vitale dezvoltării comunei Cumpăna, nu au întors spatele doar colegilor consilieri din sala, ci întregii comunități care le-a oferit votul de încredere și i-au ales să le reprezinte interesele.

„Este nevoie sa ne unim ideile, interesele, ambițiile pentru a crea și dezvolta proiecte în interesul comunei noastre. Am încurajat întotdeauna și nu prin modul dictatorial, susținerea oricărui punct de vedere pertinent și consider că atunci când avem argumente solide le putem dezbate și susţine cu curaj. Însă nu voi tolera și aplauda niciodată oamenii care împroașcă cu noroi munca unei echipe, care defăimează și spun minciuni”, a precizat primarul comunei Cumpăna.

Ea arată că, întrucât ședința de Consiliu Local este publica, oricine poate urmări starea de fapt și trage propriile concluzii.

„Am încredere că putem da dovada de înțelepciune și colegialitate și ca, împreună, putem găsi tonul potrivit pentru a rezolva orice problema în interesul comunității”, a conchis Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*