Primăria Constanța modifică regimul de circulație pe trei străzi din zona centrală

Stradă din Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță modificarea regimului de circulație pe trei străzi din zona centrală.

Începând de vineri, 27 octombrie, traficul rutier va fi reorganizat astfel:

– pe strada Walter Mărăcineanu, circulația autovehiculelor se va realiza în sens unic, dinspre strada A.S. Pușkin spre strada Decebal;

– pe strada Mihai Eminescu, se va circula dinspre strada Decebal spre strada Smârdan;

– pe strada A.S. Pușkin, circulația autovehiculelor va fi permisă dinspre strada Mihai Eminescu spre strada Eroilor.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Prin implementarea acestor măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și vor fi amenajate noi locuri de parcare care vor fi puse la dispoziția riveranilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*