VIDEO Leul de mare John de la Delfinariul Constanța a ghicit câștigătorul partidei România – Albania

Leul de mare John de la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Leul de mare John de la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Leul de mare de la Delfinariul Constanța este un mare microbist. Am aflat și noi duminică dimineața atunci când a fost pus să aleagă între echipele României și Albaniei.

Dresorul leului de mare, Alexandru Florin Mazilu a scris numele echipelor pe două bucăți de hârtie și l-a întrebat pe John cine va fi câștigătorul partidei. Leul de mare a ales, de fiecare dată, echipa României.

Cine vrea să-l cunoască pe John poate să-l viziteze în fiecare zi. Leul de mare se răcorește în bazinul exterior de la Complexul Muzeal pentru Științele Naturii. La orele 11.30, 14.30 și 18.00 este hrănit, așa că iese să-și cunoască vizitatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*