Una din vulpile polare de la Microrezervație a evadat

Vulpile Polare de la Microrezervația Constanța. FOTO Captură Video
Vulpile Polare de la Microrezervația Constanța. FOTO Captură Video

În noaptea de 13 spre 14 februarie, una dintre vulpile polare rezidente a evadat din Microrezervatie Constanta. Ultima data a fost văzută in jurul orelor 05.30 in zona Dacia. Orice informație primită de la voi este prețioasă.

E nepericuloasă, blândă dar bineînțeles speriată.

Cei care o zăresc sunt rugați să sune la Microrezervație 0241 481 230

UPDATE:

Vulpea a fost depsitata în zona Casei de Cultură de către un echipaj al IPJ Constanța, ulterior angajații CMSN reușind să o prindă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*