FOTO VIDEO Jandarmii s-au antrenat împreună cu pușcașii marini americani pe partea de transporturi speciale

Jandarmii s-au antrenat împreună cu pușcașii marini americani. FOTO IJJ Constanța

Timp de 3 zile, la Neptun, jandarmi specializați în paza transporturilor speciale s-au antrenat alături de pușcașii marini americani, în cele mai actuale tehnici și procedee de pază și intervenție în cazul atacării unor convoaie cu caracter special.

La exercițiu au participat jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei și din structurile teritoriale ale Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și Inspectoratelor de Jandarmi Județene Alba, Arad, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Harghita și Prahova. În teren, jandarmii români au fost conduși de colonel Mihai Cristian, șeful Direcției Pază și Protecție Instituțională.

Programul de antrenament româno-american a vizat formarea unor tehnici de intervenție și răspuns eficient la provocărilor actuale la adresa transporturilor speciale.

Activitatea a reprezentat o continuare a parteneriatului cu militarii americani, activități similare desfășurându-se și în anii 2016 și 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*