Două magazine din Mangalia, controlate de polițiști, au fost amendate pentru că vindeau spirt și mănuși sanitare fără autorizație

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

În urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor economice specifice stării de urgență actuale, două societăți comerciale din Mangalia au fost sancționate contravențional, iar marfa deținută ilegal a fost confiscată.

Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Astfel, două societăți comerciale de pe raza municipiului Mangalia au fost sancționate cu amendă în valoare de 3.000 lei și respectiv 2.000 de lei.

De la primul magazin a fost confiscată și cantitatea de 18 sticle de alcool sanitar care nu era trecut în actele firmei, iar de la a doua, a fost confiscată cantitatea de 800 de mănuși de unică folosință, societatea neavând autorizație de a desfășura astfel de activități

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*