VIDEO IPS Teodosie, în noaptea de Înviere: “Lumina sfântă să ne împace și să ne facă să fim mai buni”

Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu
Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu

“Lumina adusă de la Ierusalim am purtat-o pe mare pentru că așa a fost adusă de cel ce a venit să ne creștineze, primul chemat, Sfântul Apostol Andrei. Mijloacele de circulație pe vremea erau mai ales pe mare. Și, iată reconstituim acest moment emoționant, mai ales că marea reprezintă viața noastră. Lumina lină a învierii, coborâtă din cer, care este haină din haina lui Hristos cel înviat, iată ajunge la bisericile noastre și prin biserici ajunge în casele noastre și în sufletul fiecăruia dintre noi. Această lumină trebuie să ne facă legătura cu Hristos cel înviat și Hristos să ne devină scut nouă, să devină puterea, bucuria, nădejdea și viața noastră de fiecare zi. De aceea să ne bucurăm. Lumina sfântă să ne înfrățească, să ne împace, să ne facă să fim mai buni și să ne apropiem unii de alții și toți împreună de Dumnezeu “, a declarat IPS Teodosie la sosirea pe mal. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*