IPS Teodosie oferă daruri pentru copiii spitalizați

Copii internați în Spitalul Județean vor primi cadouri

Vineri, 8 decembrie, la ora 14.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și reprezentanți ai Asociației Elevilor Seminarului Teologic „Cuv. Dionisie Exiguul” din Constanța vor dărui 100 de pachete copiilor internați în secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța (b-dul Tomis, nr. 145).

 

Elevii seminariști au organizat o colectă și, la sfatul medicilor, au cumpărat cadouri: dulciuri și jucării pentru copiii care nu au împlinit un an și dulciuri și fructe pentru copiii mai mari de un an.

Deoarece activitatea este închinată Crăciunului, pe holul secției Pediatrie, Corul Seminarului va interpreta un concert de colinde prin care vor vesti Nașterea Mântuitorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*