IPS Teodosie oferă daruri pentru copiii spitalizați

Copii internați în Spitalul Județean vor primi cadouri

Vineri, 8 decembrie, la ora 14.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și reprezentanți ai Asociației Elevilor Seminarului Teologic „Cuv. Dionisie Exiguul” din Constanța vor dărui 100 de pachete copiilor internați în secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța (b-dul Tomis, nr. 145).

 

Elevii seminariști au organizat o colectă și, la sfatul medicilor, au cumpărat cadouri: dulciuri și jucării pentru copiii care nu au împlinit un an și dulciuri și fructe pentru copiii mai mari de un an.

Deoarece activitatea este închinată Crăciunului, pe holul secției Pediatrie, Corul Seminarului va interpreta un concert de colinde prin care vor vesti Nașterea Mântuitorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*