VIDEO Intrare liberă la Delfinariul Constanța cu ocazia Zilei Europei

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, dr. Adrian Bîlbă invită vizitatorii la o zi plină de educație. Pe 10 mai, intrarea la Delfinariul Constanța este Gratuită!

“Europe in My Region” este o campanie de comunicare ce se desfășoară în întreaga Uniune Europeană destinată încurajării cetățenilor să descopere și să afle mai multe despre proiectele finanțate de UE în apropierea lor.

Pe parcursul derulării campaniei, beneficiarii fondurilor europene își vor prezenta proiectele în fața celor interesați în cadrul inițiativei “Zilei proiectelor deschise în UE”. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost beneficiar al proiectului de “creștere a activității turistice”.

Vizitatorii pot să vadă evoluția delfinilor Ni-Ni și Chan-Chan la orele 11.00 și 15.00, iar în rest pot să meargă la Microrezervația Constanța, să vadă focile – cele mai noi animale aduse la CMSN și să admire păsările exotice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*