FOTO VIDEO Intervenție inedită a jandarmilor constănțeni: militarii au fost chemați să prindă un șarpe

Intervenție inedită a jandarmilor constănțeni. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni au fost chemați, duminică, să intervină la un magazin alimentar din Constanța după ce unul dintre angajați a văzut un șarpe în unitate. Reptila a fost prinsă de oamenii legii şi eliberată în mediul natural.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, speriat de prezența unui șarpe ajuns întâmplător într-un magazin situat pe bulevardul 1 Decembrie, un lucrător comercial a sunat, duminică, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

„Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a preluat intrusul, ulterior fiind eliberat într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului”, au povestit sursele citate.


De la începutul anului, jandarmii au fost solicitați de zece ori pentru a interveni în vederea îndepărtării unor șerpi ajunși accidental în zone locuite.

„În astfel de situații, recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate”, au mai precizat jandarmii constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*