Primăria Medgidia anunță începerea campaniei de acordare a tichetelor sociale

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Începând de astăzi, 23 aprilie 2024, Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Asistență Socială, demarează campania de acordare a tichetelor sociale următoarelor categorii de beneficiari după cum urmează:

– pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află sub 1.281 lei/lunar;

– persoane cu handicap GRAV sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituționalizați;

– persoane cu handicap ACCENTUAT sau încadrate în gradul II de invaliditate adulți și copii neinstituționalizați ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află sub 1.281 lei/lunar;

– persoane cu handicap MEDIU și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate adulți și copii neinstituționalizați ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate, se află sub 1.281 lei/ lunar, inclusiv.

O persoană beneficiază de tichete sociale în valoare de 50 lei o singura dată şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparține la data distribuirii tichetelor.

Tichetele sociale se distribuie pe baza actului de identitate în original de la sediul Direcției de Asistență Socială după următorul program:

Luni – Joi: 9.00 – 15.00;

Vineri: 9.00 – 13.00.

Informații suplimentare se obțin de la biroul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, cu sediul în strada Tudor Vladimirescu, nr.13, telefon 0241 812 300, interior 229 sau 230.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*