VIDEO Incendiu de proporții în Vama Veche. Intervenția pompierilor este în desfășurare

Incendiu de proporții în Vama Veche. FOTO captura video

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați în urmă cu câteva momente să intervină în Vama Veche pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă. Până la acest moment nu au fost raportate victime.

Conform ISU Constanța, inițial incendiul a cuprins o rulotă, pe strada Margaretei din Vama Veche, dar apoi focul s-a extins și la o casă, iar la fața locului au fost alertate mai multe autospeciale din cadrul mai multor subunități.

„La această oră intervin patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SAJ, o descarcerare și o autospecială din cadrul șantierului naval Damen. Sosiți la fața locului, colegii au constat faptul că ardea generalizat”, a transmis Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Acțiunea pompierilor este în desfășurare, iar până în prezent nu au fost raportate victime.

UPDATE

Pompierii au reușit să stingă flăcările după mai multe ore de intervenție. Focul a distrus rulota în totalitate și o parte din pensiune, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*