Accident rutier cu patru mașini implicate în sensul giratoriu de la Cora Brătianu. Au fost transportate la spital două femei și un bebeluș

Accident rutier în sensul giratoriu Cora Brătianu. FOTO ISU Constanța

Un grav accident rutier a avut loc în dimineața de 12 septembrie, în sensul giratoriu Cora Brătianu din Constanța în care au fost implicate patru autovehicule. Două persoane au rămas încarcerate, iar echipajele de intervenție au fost rapid alertate.

La fața locului au intervenit echipele de la Detașamentul de Pompieri Palas, care au dispus mobilizarea unei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD de tip B2 și un echipaj SMURD tip C. De asemenea, Detașamentul de Pompieri Fripis a trimis echipa de descarcerare și un alt echipaj SMURD de tip B2 pentru a acorda asistență medicală, iar de la Detașamentul Pompieri Port a ajuns echipajul ATPVM.

În total, trei victime au fost transportate la spital, două femei și un bebeluș. Alte patru persoane au primit asistență medicală la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*