VIDEO Încă un jucător de alba-neagra prins în flagrant de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia

Instrumentele folosite de suspect. FOTO IPJ Constanța

În seara zilei de 6 august, ora 21.10, polițiștii locali din cadrul Direcței Generale Poliția Locală Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă a hotelului Flora, un bărbat, în prezența unui grup de de persoane din care una cu rol de jucător fals, promova un joc de noroc, tip alba – neagra.

Pentru că jocul în cauză, al cărui rezultat era influențat de dexteritatea mânuitorului în scopul obținerii de venituri, constituie infracțiunea prevăzută în art.23, alin.( 2), lit.d, din O.G nr.77/2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, persoanei depistate – un bărbat de 44 de ani din Galați, i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care cei care asistau la jocul respectiv au părăsit zona.

În acest caz a fost reținut pentru verificări instrumentarul folosit în desfășurarea faptei cu caracter ilicit.
Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente (Poliția Stațiunii Mamaia) în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.
Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă.

„Recomandăm tuturor celor care sesizează astfel de fapte să anunțe imediat dispeceratul DGPL la numerele 0241484205 sau prin whatsapp 0799606142“, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*