FOTO VIDEO Jaf la un magazin de cosmetice din Constanța. Atacatorii au încărcat mai mulți saci cu produse scumpe

Jaf la magazinul de cosmetice. FOTO Captură video
Jaf la magazinul de cosmetice. FOTO Captură video

Un magazin de produse cosmetice din zona centrală a orașului Constanța a fost golit de hoți în noaptea de duminică spre luni. Indivizi deocamdată necunoscuți au încărcat mai mulți saci de produse de lux. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Surse apropiate anchetei spun că polițiștii Secției 3 au fost deja sesizați de administratorul firmei. Jaful a avut loc la ora 3.40. Magazinul Amy Sery, situat pe strada Ștefan cel Mare, e plin cu produse cosmetice de lux. Prejudiciul nu a fost încă stabilit, dar atacatorii au plecat cu saci și genți uriașe pe care le-au îndesat cu tot ce au găsit în magazin. Angajații magazinului cred că valoarea cosmeticelor depășește suma de 100.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*