VIDEO Grindina a îngreunat traficul pe Autostrada A4, între Constanța și Ovidiu

Șoferii au fost puși în dificultate de grindina căzută. FOTO Facebook/Adrian Draghici

Județul Constanța s-a aflat succesiv sub Cod Galben și apoi Portocaliu, de ploi, vijelie, descărcări electrice și grindină. Cea mai afectată zonă a fost cea a autostrăzii A4, Constanța – Agigea.

Conducătorii auto au fost nevoiți să oprească mașinile pe banda de urgență după ce grindina a bătut cu putere și a acoperit carosabilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*