VIDEO Gafă la Bucharest Fashion Week. Un designer s-a folosit de tragedia de la #Colectiv pentru a promova o colecție de cizme

Prezentare de modă cu pături pentru arși. FOTO Captură video
Prezentare de modă cu pături pentru arși. FOTO Captură video

Un festival de modă din București s-a transformat într-un glumă de prost gust. Este părerea unanimă a celor care au văzut imaginile de la o prezentare de modă a designerului Eugen Olteanu. Acesta a ales să se folosească de targedia de la Colectiv pentru a-și promova colecția.

Omul de modă a folosit până și păturile termoizolante pe care medicii le pun pe pacienții cu arsuri pentru a-și înfășura manechinele.

Eugen Olteanu a descris colecția drept una inedită.

“Vă invităm să vizionați secvențe din catwalk-ul inedit al evenimentului Bucharest Fashion Week din acest sezon, ediție pentru care am pregătit o colecție caritabilă, în influențe rock, cu scopul de a oferi victimelor de la clubul Colectiv un plus de ajutor și din partea noastră” – așa suna invitația lui Olteanu pentru admiratorii săi de pe Facebook.

Postarea a fost făcută pe Facebook atât pe contul designerului cât și pe cel al Bucharest Fashion Week. În momentul în care au început să curgă criticile, organizatorii festivalului de modă au șters cele aproape 70 de fotografii.

Colecția #Colectiv, formată din cizme, bocanci și botine este prezentă pe site-ul de prezentare al designerului la prețuri între 499 și 1300 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*