VIDEO Feerie de iarnă la Peștera. Iluminatul festiv din comună este pornit în noaptea sâmbătă, alături de Paula Seling

Iluminat festiv la Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Iluminat festiv la Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă. La Peștera a devenit deja o tradiție ca parcul dintre Primărie și Căminul Cultural să se transforme într-o zonă a poveștilor, iluminată cu zeci de mii de beculețe.

Startul feeriei de iarnă se dă pe 5 decembrie, începând cu ora 18.00.

Spectacolul de anul acesta este unul de excepție. Primarul Valentin Vrabie a invitat-o pe Paula Seling să susțină un recital pentru peștereni, dar și pentru toți locuitorii județului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Lumina Crăciunului a învăluit comuna Peștera. Cel mai frumos parc de sărbători din România este în județul Constanța | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*