Comandament pentru Situații de Urgență la RAJA

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Înrăutățirea vremii pune în gardă SC RAJA SA. Compania a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în urma anunțării unui Cod Portocaliu de viscol.

Condițiile speciale sunt anunțate începând de sâmbătă, ora 20.00 și duminică, 17 ianuarie la ora 20.00.

“Asigurăm toţi abonaţii societăţii că vom depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratelul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44″ au anunțat reprezentanții RAJA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*