Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe” de la Medgidia se apropie de start

O nouă ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe”, aproape de start. FOTO: Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia, cu sprijinul Garnizoanei Medgidia, organizează în perioada 10 – 11 iunie, cea de-a XI-a ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe”. Înscrierile se derulează până în data de 13 mai 2023.

Concursul se desfășoară în cadrul secțiunilor de muzică ușoară și populară, cu participarea copiilor care se încadrează în următoarele categorii de vârstă: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani, 12 – 14 ani și 15 – 18 ani.

Juriul secțiunii muzică ușoară va fi alcătuit în acest an din compozitorii Mihai Alexandru și Viorel Gavrilă, solistul vocal, câștigător al concursului X Factor România, 2012, Tudor Turcu, solistele de muzică ușoară Narcisa Suciu și Anca Țurcașiu. Juriul secțiunii muzică populară îi are în componență pe solistul vocal instrumentist (nai), Loredana Streche, solistul vocal Traian Frâncu, realizatorul de emisiuni tv Ileana – Iuliana Vieru, interpreții de muzică populară Victoria Lăcătușu și Gelu Voicu.

Evenimentul va fi prezentat de producătorul și realizatorul de emisiuni TV, Mădălina Dinescu Stancu.

Ediția din acest an va culmina cu un incendiar concert susținut de îndrăgita solistă de muzică ușoară Elena Gheorghe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*