VIDEO Familia unui căruțaș a distrus atelajul hipo pentru ca acesta să nu fie luat de Poliția Locală și a provocat scandal

Caruta pe drum european pericol trafic. FOTO Catalin Schipor

Misiunile polițiștilor locali constănțeni devin din ce în ce mai dificile. O sesizare privind o căruță pe străzile din Constanța s-a lăsat cu o încercare de intimidare a oamenilor legii din partea familiei căruțașului, care au și distrus atelajul pentru a nu confiscat.

În cursul zilei de 17 martie, în intervalul orar 14.00 – 22.00, lucrătorii Direcției Generale de Poliție Locală Constanța au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul I.C Brătianu, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Dezrobirii, Strada Industrială, Cartier Poarta 6, Cartier CET, Cartier Palazu Mare, etc.

Pe parcursul activității, în urma unei sesizării făcute de către un cetățean pe aplicația whatsapp, a fost depistat pe trotuarul aferent intersecției Bulevardului I.C Brătianu cu Strada Theodor Burada un atelaj hipo. În momentul în care conducătorului vehiculului cu tracțiune animală i-au fost aduse cunoștintă prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice, acesta a devenit recalcitrant chemând mai multe persoane în ajutor și instigându-le la dezordine publică.
Aproximativ 15-20 de persoane au distrus atelajul pentru a nu-l preda autorităților administrației publice locale.

Pentru a dezamorsa situația, polițiștii locali au intervenit în forță, iar suspectul bărbatul a fost extras din rândul susținătorilor săi, încătușat și condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală. Aici i s-a aplicat o amendă în valoare totală de 2505 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale O.U.G Nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*