Video Editorial: dr. Adrian Bîlbă, despre riscurile unei petreceri în spații închise și urmările incendiului

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

Dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii explică, pe înțelesul tuturor, ce înseamnă să fii prins într-o incintă care ia foc și ce înseamnă si fii victima unui incendiu.

Bîlbă vorbește și despre felul în care o persoană cu arsuri se poate vindeca și care sunt complicațiile care pot să apară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*